Noul Flying Blue (Air France / KLM)

airfrance klm flying blue

Noul Flying Blue (Air France / KLM)

Se pare ca programul de fidelizare a celor de la Air France/ Klm se “reinveteaza” dupa cum declara chiar ei din 1 Aprilie 2018. Eu unul sunt curios ce va aduce nou. Am inceput sa-l folosesc de vreo 2, 3 ani si mai intens de anul acesta mai ales dupa ce am aplicat pentru cardul de credit de la Banca Transilvania – BT Flying Blue.

Am sa scriu un post despre acest card in viitorul apropiat. Pana atunci cei care detin deja un cont Flying Blue si stiu cum functioneaza programul lor/cum sa acumulezi mile etc. pot sa vada un preview in clipul urmator sau pe link-ul urmator: explorefurther.flyingblue.com

Toti cei care au conturi Flying Blue trebuie sa stie ca la 1 Aprilie 2018 vor fi automat transferati catre noul program fara a pierde milele si/sau setatile personale. De asemenea vor beneficia de:

– aceleasi privilegii pentru membrii Ivory, Silver, Gold si Platinum
– mai multe/diferite optiuni de a cheltui milele (Promo Awards, upgrade la o clasa superioara, bagaj suplimentar / meniuri “a la carte” etc)
– posibilitatea de a acumula mile de la diferiti parteneri (ex: rent-a-car, rezervare camera de hotel prin sistemul Flying Blue)

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *