Cum se va zbura incepand din Mai-Iunie 2020?

Cum se va zbura incepand din Mai-Iunie 2020?

Tot mai multe companii incep sa-si prezinte conditiile in care se va putea zbura (sper ca incepand cu sfarsitul lunii Mai/Iunie). Tocmai am primit un email din partea celor de la Lufthansa cu diferinte informatii legate de modul in care se va putea zbura incepand de acum (luna Mai).

Aveti mai jos o serie de masuri/decizii care vor trebui respectate in perioada urmatoare.

Masurarea distantei fizice
“Pentru a îndeplini cerințele „distanțării sociale”, am plasat instrucțiuni de distanțare pe aeroporturi și am optimizat procesele de verificare a securității. Procesele de îmbarcare și debarcare au fost, de asemenea, modificate pentru siguranța dumneavoastră.”

Adaptarea serviciului la bord
“Pentru a menține distanțarea necesară, din păcate, nu putem îndeplini rolul nostru de gazdă într-o măsură obișnuită. De exemplu, oferim acum sticle de apă în călătorii scurte, înlocuind serviciul clasic de băuturi. Deocamdată, cumpărăturile la sol au fost complet suspendate.”

Măști obligatorii la bord
“Nu este întotdeauna posibilă menținerea distanței minime de 1,5 m în timpul unui zbor. Începând cu 4 Ma‍i, este obligatoriu să purtați o mască de față în toate călătoriile dvs. cu Lufthansa. Acest lucru este în conformitate cu reglementările oficiale din numeroase țări care necesită acum ca măștile de față să fie purtate în public.”

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *